▸ Holla i'm back ! ... ♬
Sunday, July 7, 2013
♥ posted at: @12:06 PM
0 wishes // make a wish?


Eh hello hai hai hello Assalamualaikum :) 

Fuhh boleh tahan lama jugakkan aku menyepi drpd dunia blogger ni . Anyone miss me tak ? Hihi Ku pergi sebentar bukan utk curang ~ Cewahh takbole blah kan .Hahahaha Okay now i'm back !

Act kan dalam masa aku private blog ni byk sgt perkara yg berlaku . Terlampau byk smpai ada yg aku dah lupa . Antaranya terkena buatan orang Haha Like seriously ? Me ? Haha yes , Itu yg berlaku :) Rasa mcm tahu siapa yg berdendam dgn aku tu tp tak baik pulak nak menuduh sebab takde bukti pun kan . So now kita doakan jela org yg suka main dgn ilmu hitam ni supaya pulang ke pangkal jalan . Nak nasihat umur dia mmg terlebih tua drpd aku lah kan so patutnya dh boleh fikir . Btw aku dh maafkan dah pun org yg cuba nak musnahkan hidup aku ni . Yelaa , aku pun perempuan . Mmg lah marah kalau suami sendiri dokk sibuk usha anak dara org. Cemburu tandanya sayang . Tapi kisahnya disini tak semua perempuan kaki layan . Even marah sekalipun tolonglah selidik dulu sama ada perempuan tu layan ke tak  . Suami orang ? Not my taste . I have my own boyfriend lah ~ Btw masa pergi berubat tuu family aku dgn family ashraf yg bawa . K malu pun ada sebenarnya hikhik tp aku happy jugak sebab finally family aku kenal jugak dgn family dia selepas 2 tahun lebih kami menyulam cinta . kahkahkah 

Second thing , kebenaran juga yg terbongkar . Dan aku rasa sgt sgt sgt LEGA plusplus . Selama ni aku mmg percaya takde rahsia yg akan kekal abadi and now dah terbukti . Haihh mcm2 ragam manusia ni kan . Ada yg gitu , ada yg gini . Aduhh kusutt -.- Tapi nak buat acane kan ? Lumrah manusia kot . So terima jela apa yg telah terjadi & cuba maafkan segalanya dgn ikhlas supaya hidup kita akan lebih tenang :) 

Third , nak ckp something ni . Apapun yg org buat dkt aku , kutuk aku tak kira lah depan ke , belakang ke , tepi ke , atas ke , celah-celah ke , fitnah ke , buat cerita bukan2 pasal aku or cuba nak musnahkan hidup aku atau apapun lah perkara jahat , aku tak kesah :) Aku maafkan semuanya dgn ikhlas hati . Bukan apa wehh , aku taknak lah hidup dlm dendam . Buat kusut kepala jea . And now lepas maafkan semua orang aku rasa hidup aku lebih tenang . So kalau rasa masih nk buat dosa dgn aku pun IT'S UP TO YOU sebab aku percaya 1 hari nt semua orang yg buat salah dlm ni akan sedar jugak . Manusia manalah ada yg sempurna kan . Hihi *kenyit mata sikit . 





Awwwww love this qoute ! 

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011