▸ Cerita budak gedik ... ♬
Sunday, July 7, 2013
♥ posted at: @12:32 PM
0 wishes // make a wish?



you know what .................


Semalam ada budak gedik lapar . Lapar sgt tambah sedih sebab rancangnya nak makan lepas selesai solat isyak tp bila turun jea makanan dah habis . Dan yg paling kesian boleh lupa mcdelivery utk budak gedik ni . Apa lagi budak gedik yg tgh kelaparan ni pun rasa sedih then nangis . Mcm budak-budak kan ? Lepastu dia msj bf dia suruh bf dia dia call sbb dia tgh sedih . Bf dia pun call lah dia . Pastu bf dia pujuklah dia . Bf dia kata nt lepas makcik dia balik bf dia dtg  bawa pergi makan . Mula-mula budak gedik ni kata taknak sebab dah malam so taknak susahkan bf dia tp sebab budak gedik ni lapar sgt tahap dewa dia ckp okay lah okaylah . Pastuu bf budak gedik ni pun dtg lah dlm pukul 11 lebih nak dkt pukul 12 gitu then bawa budak gedik ni pergi makan . Lepastu bila balik rumah budak gedik ni tetiba rasa terharu . Terharu sebab bf dia sanggup dtg malam2 walaupun jauh cuma utk bawa dia pergi makan :) Hikhik Tak semua lelaki sanggup buat mcmni k . Sebab  perasaan sayang dia taknak budak gedik ni lapar . Awwww ^^

Act ni  story pasal aku dgn Ashraf lah . Saje je gelarkan diri sendiri as 'budakgedik' sebab terlampau manja . Hihi Ohh yaa lupa haritu me & ashraf cat rumah lepastuu amek gamba bodo-bodo ala-ala pak pandir dgn mak mandir sebab rambut dibelahkan ketengah . 





Miehehehehehe :* tgok boleh tp jangan gelak tau ^^

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011