▸ H-E-L-L-O A-P-R-I-L !! ... ♬
Wednesday, April 3, 2013
♥ posted at: @10:42 PM
0 wishes // make a wish?


Ehem Hai Assalamualaikum :)

Alhamdullillah , tahun ni kita berkesempatan utk bertemu lagi pada bulan April . Yes April ! Bulan yg sgt aku nanti-nantikan . Hekhek Bukan sebab april fool okay . Takde masa aku nak kenakan orang dgn april fool tuu . Dulu masa kecil2 , masa taktahu pape lagi mmg aku selalu kenakan membe2 aku kat sekolah . Kenakan sesama sendiri lah . Tp bila dah semakin meningkat dewasa & tahu maksud sebenar april fool tu aku stop dah . Stop main2 dgn april fool . Mungkin ramai yg dah tahu apa yg dimaksudkan dgn April fool tuu & mungkin ada juga yg masih belum tahu . Bagi yg belum tahu tuu sila lah klik link ni yea ( Maksud 1st April ) .

Kenapa aku nantikan bulan April ni ? Ehemmm sebab bulan ni ............. adalah bulan dimana aku dilahirkan pada 18 tahun yg lepas . Kihkihkih I don't know why aku mcm excited setiap kali bufday aku nak dtg . Semua orang pun sama jea dgn aku kan kan ? Hekhek .

Hmm harapnya bulan April ni menjadi bulan yg bersinar utk aku . Taknak mcm bulan March yg tersangatlah menyakitkan hati . Boleh dikatakan sepanjang bulan march aku langsung tak bahagia , banyak menangis , sedih , sakit & badmood T.T Masuk bulan April mcm dah okay sikit hari demi hari , Alhamdullillah :) Mungkin ini yg dimaksudkan dgn ' Kadang kadang Allah sembunyikan kita matahari, dan Allah berikan kita hujan dan kilat. Kita tertanya-tanya kemanakah perginya matahari, rupa-rupanya Allah berikan kita pelangi ' :) 











◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011