▸ Terharuuuuuuuuuuuuuuuuuu :') ... ♬
Sunday, November 18, 2012
♥ posted at: @6:51 PM
0 wishes // make a wish?


Semalam aku tidur .Tidur dgn airmata .Bukan airmata kesedihan akan tetapi airmata terharuuu . Hukhuk :')
Aku taktahu nak gambarkan perasaan terharu aku mcmne yg penting aku mmg rasa terharuu . Semuanya sebab DIA ! Siapa DIA yg dimaksudkan ? Tenenenene ~ Muhd Ashraf bin Aminuddin :) 

Semalam lepas dia balik kerja , aku suruh dia terus balik rumah . Aku taknak dia pergi mana-mana even rumah aku sebb aku nak dia dptkan rest yg secukupnya . Bila dia dgn aku , aku tahu dia tak dpt rehat yg secukupnya . Bygkan lah , dia balik kerja pukul 12 malam then terus dtg rumah aku yg jauh ni . Kalau dia dgn aku mmg dia akan tidur lmbt punyalah , then nak kena bangun awal sebb nak balik rumah dia & bersiap utk kerja . Aku tak rasa yg dia dpt rehat yg secukupnyaa. Hm >.<

But dia ni degil betul boleh ? Aku dahlaaa tgh tak sihat , demam takbaik-baik lagi then dia taknak dgr ckp aku . Aku berkeras dgn keputusan aku . Dia dtg juga rumah aku tp cuma utk menghantar Air cap badak & tomyam . Dia taknak aku lapar & nak demam aku baikk . 

Bukak jea pintuu aku terus nampak dia . Dia hulurkan tomyam & air tuu dekat aku . Aku ambil and masa tuu aku mmg tkbole nak tahan airmata aku drpd menitis Laju gila airmata aku mengalir . Dia tenangkan aku . Sebelum dia smpai rumah aku dia text & cakap ' tlg lah tengok betapa serious saya berkorban utk awak '. Bila aku teringat ayat dia dlm text tuu makin kuat aku menangis . Heheee 

Tp taklama pun dia dtg . Dalam 5 minit then dia balik . Lagipun dah pukul 1 pagi dah masa tu . Aku tgok dalam plastik yg dia bg tuu then aku nampak ada surat . Aku masuk rumah then terus masuk bilik . Aku baca surat yg dia tulis tuuu . Sekali lagi airmata aku mengalir dgn laju . Aku minum air capp badak yg dia belikan . Aku baca surat dia berulang kali . Hmmmm sedih + terharu . 


Bilaa dia dah smpai rumah , dia call aku . Ktorg on the phone pula . Masa tgh on call tuu pun aku tak berhenti menangis . Haha then Ashraf kata ' saya suruh awak makan , bukan menangis ' >.< I just can't control myself from crying . That's all . 






Ni dia surat yg Ashraf bg Hihi Act , ni bukan surat pertama yg dia pernah bg aku okay . Tp surat kedua . Yg specialnya surat ni ialah dia tulis surat ni masa dkt tempat kerja . See ? Dkt tmpt kerja pun dia masih boleh fikirkan aku tauu . Hmmm , terharu sgt :') 


*Awakk , saya sayang awak sgtsgt . Terima kasih utk semua ni . Saya terharuuu wak sebab awak sanggup buat semua ni utk saya . Awaklah lelaki pertama yg sanggup buat mcmni utk saya . Dan saya bertambah terharu bila awak  bgtau saya yg awak tak pernah berkorban mcmni utk seorang perempuan . Bermakna saya yg pertama lah kan ? Wee Iloveyousomuchhh 


◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011