▸ Copy & Paste ? Are you fucking kidding me ? ... ♬
Tuesday, November 6, 2012
♥ posted at: @5:00 AM
0 wishes // make a wish?



Huwaaa kantoi sudahhh ! Apa yg kantoi ? Hm hm ada someone yg copy salah 1 post dalam blog aku ni . Haish , tak paham laa aku kenapa tetiba main copycopy gini , kekurangan idea maybe ? :) Aku taktahu pasal benda ni pun tetiba jea adik agkt aku IM aku ckp yg kenapa post dalam blog dia sama dgn post aku . Haha Aku mtk lah link budak yg dia ckp & then bila aku tgok aku rasa mcm ......................... ! 

Haha takpelah , malas nak marah ke sound ke apa ke , budak lagi jea pun . So chill suda . Bukan first time blog aku dicopy&paste . Kalau ikutkan perangai budak aku  mcm duludulukala mmg aku letak jea link blog budak tu dalam blog aku so semua org boleh baca but bila dah besar ni rasa tak perlu lah kutt nak aibkan sesiapa . Lagipun aku kenal budak tuuu :) 

Btw,  JUST BE YOURSELF . Takkesah lah kalau diri kita ni nak makeup tebal ke , pakai baju pelikpelik ke atau apa-apa pun . Yg penting kita jadi diri kita sendiri & tak cuba utk jadi org lain . Lain org , lain caranya . Kita takboleh nak suruh org ikut cara kita , sedangkan kita sendiri pun taksuka nak ikut cara org lain kan ? :)




Lepas post ni mesti bertambah hatersss aku . Huwahuwa . Lewls babe chillax ahh , aku takde maki sesiapa pun kan ? Hewhew Assalamualaikum Bye :)








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011