▸ Salam AidilAdha :) ... ♬
Monday, October 29, 2012
♥ posted at: @8:58 AM
0 wishes // make a wish?


Ehem Hello Assalamualaikum :) 



Selamat Hari Raya Aidiladha semuaaaaaa ! Hihi . Okay , mcm biasa setiap tahun bila tibanya raya haji mesti ibu aku akan masak sesuatu yg special . Tahun ni my mum masak Nasi minyak hujan panas , ayam masak merah & acar nenas . It's so YUMMY okay ! Then bila sepupu aku dtg rumah dorg pun bawa makanan yg dorg masak drpd rumah . Salah satunya ialah daging rendang sabah . Nasi minyak hujan panas ni lain sikit drpd nasi minyak biasa tuu tau sebab nasi minyak hujan panas ada banyak colour . Macam pelangi gituu tp rasa dia sama jea :)



beginilah rumah nasi minyak hujanpanas . Sumber - Encik google :3




Aku bangun agak lewat okay . Dalam pukul 11 pagi gituu sebab aku tidur lambat . Hihi teruk kan ? Ahh , lantakkan lah :P So bangun2 jea tgok makanan dah terhidang . Perut pun mmg tgh lapar gila so apa lagi yg nak ditunggu kan ? Terus makan ahhh Hehehee .Thanks for kawan-kawan & sedara yg dtg yeaaa . Meriah sikit rumah kita dibuatnya :) 















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011