▸ 3 / 10 / 2012 ... ♬
Friday, October 12, 2012
♥ posted at: @8:31 PM
0 wishes // make a wish?


Happy 2 years Anniversary Muhd Ashraf Aminuddin ♥


"Saya sayang awak . Sampai mati pun saya akn tetap sayang awak .Terima kasih sbb sudi jaga dgn baik selama ni ":) 



Okay guys , 3/10/2012 yg lepas merupakan tarikh yg bermakna bg aku & Ashraf . Siapa yg rajin stalker blog aku drpd tahun2 lepas mesti tahu walaupun tak diberitahu kan ? Hihi . Nak tahu tak apa yg ktorg buat for this year ? Nak tahu tak ? Kalau nak tahuu let's check it out baby ! Kihkihkih 



Okay for the first time , ktorg buat kek . Bukan kek lapis , bukan kek kukus tp Oreo Cheese Cake :) Auwmm , bersengkang mata semalaman tau ktorg . Kesian lah dkt Ashraf kan sebab sebelum dia pergi kerja dia dtg rumah aku & kitaorang pegi Tesco utk beli brg-brg nak buat kek . Then lepas dia balik keje dia datang rumah aku sebb nak buat kek pula . Rumah ktorg dah laa tak berapa nak dekat , ulang alik pula tuu . Kesian kan kan ? T.T 


Tp semua tuu berbaloi laaaa kan . Kek yg ktorg buat utk pertama kalinya menjadi okay . PERTAMA KALI , faham tak maksudnya disini ? Maksudnya , me & ashraf tak pernah buat apa-apa kek pun sebelum ni . Pertama kali aku buat kek adalah dgn Ashraf & pertama kali Ashraf bukan kek adalah dgn aku . Paham ? Hihihi . 






Tradaaa ~ Ni lah Oreo Cheese Cake yg ktorg buat . Resepinya aku just tanya 'encikgoogle' Hihihi . Sedapp wok , manis gilaa semanis cinta yg kitaorang tgh rasa ni :) 


Okay lepas tuu ktorg pergi ngedate dekat Cs . Walaupun cs sekarang ni dah tak se-best duluu ianya ttp jadi pilihan ktorg sebb byk kenangan ktorg kat situu . Terlampau banyak okay ^.^






Ni pulaa gamba dekat rumah aku sebelum ktorg ngedateee . Muka excited nak pegi dating . Ktorg pakai kemejaaa aww aww . Sedondon gituu :P Balik jea drpd cs ktorg terus tidur atas sofa rumah aku . Mengantuk gilaa babe , seriously mata takbole nak buka . Ibu aku pun pelik kenapa ktorg ni penat sgt haha Yelahh , mana tak penat kan , buat kek pukul 4 pagi then start drpd tuu ktorg terus taktidur . Pukul 12 dah gerakk cs . Bukan tak tidur cuma tak cukup tidur jeaaa hahaha






Okay this one pulaaa Ashraf buat utk aku sempena Anniversary ktorg . Aku tak sgka pulaa yg dia akan merajinkan diri dia utk buat benda alah ni sebb kebanyakkan lelaki mmg jrg lah kan nak buat benda2 mcm ni . Betul tak ? Hihihi And now benda ni aku tampal dalam blilik aku . Hari-hari kalau tgok mesti senyummm sokmo tau . Betul okay , tak main tipu-tipu ni Hewhew :*

Lastly , thanks for everything okay Ashraf ? Meloveyousomuch ! Saya harap penghujung cerita kita adalah 'kebahagiaan' yg kita sama-sama cari dulu . Percayalah , awak satu-satunya lelaki yg ingin saya kahwini . Cinta saya utk awak terlalu kuat , sekuat kerasnya kepala saya ni . Terlalu byk yg awak dah korbankan utk saya , saya percaya awak juga merasakan apa yg saya rasakan .  Sayacintakanawak ....... Cinta sampai mati 








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011