▸ Wajah baruuuuu :) ... ♬
Sunday, September 9, 2012
♥ posted at: @3:11 PM





Helluuuuuuuuu :) Agak lama aku menyepi tanpa sebarang post dalam blog ni kan ? hehe bukan apa , busy sikit . Bukan sikit act , tp banyak . Okay sekarang dah byk masa dah so boleh lah berblogging kembali seperti dahulu kala kannnn :D 

 Kembali dgn wajah baru yg lebih segar . Eh segar ke ? haha boleh lah daripada takde kan . Kali ni semua benda dalam blog dah ditukar . Kasi tukar semua macam mak korg tukar perabot setiap kali nak raya tuu HAHA Apa yg sama ek ? Haaa ! warna tetap PINK okay . Drpd dulu sampai sekarang madah pink jea blog aku ni . Entahlah ek , aku nak juga kekadang amek colour lain , tp hati aku tolak ah . Dia nak pink jugak . So acaneee ? :O 

 Act kan , ni kali pertama aku edit blog tanpa pertolongan org lain . Biasanya aku mtk tlg tyraa sebb dia mmg expert habis pasal blog-blog ni tp sejak dia duduk Kelantan mana dia ada masa nak buat benda ni semua kan . Pilot to-be lah katakan :P Hihihi Btw , wajah blog jea yg baru okay , tukang ceritanya tetap org yg sama ♥ 







 Auwmmmmmmmmmmmmmmm ~

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011