▸ Thank you so much ♥ ... ♬
Saturday, September 15, 2012
♥ posted at: @2:07 AM



Susahnya jadi perempuan ni kan . Bila tekak dah mula menggedik & mula mintak macam2 mmg payah lah kan . Igt org pregnant jea ke yg boleh mengidam ? Orang tak pregnant pun boleh ahhh Ekekekee . Err , semua perempuan perangai mcm aku or aku sorg jea spesies pelik dlm muka bumi ni ek ? :O

 At first lah kan , tekak aku teringin nak makan Maggi . Alaa yg 'slurpppp-slurppp' tuu ah . Maggi jea pun , bukan nak mintak beef steak ke apa kan HAHA . Family aku mmg tak berapa nak galakkan makan maggi ni . As we know , maggi ni bukan elok sgt kalau dimakan selalu . Semuanya disebabkan MSG & mi-nya sendiri . Rasanya ramai yg dh tahu . Pengetahuan umum kutt , kalau yg taktahu tuu silalah rujuk 'encik google' ye :)

 *Sambungcerita*

 Nak dijadikan cerita aku pun ckp lah dgn Ashraf yg aku ni teringin nak makan 'slurpppsluurpp' tu . Ashraf pun ckp nt kita pegi makan maggi eh dekat kedai . Makk aih , rasa happy lah jugak . Makan maggi jea padahal . Tp bila tiba hari yg ktorg nak pegi makan maggi tuu , tekak ni rasa macam nak makan Sushi pulak :O 30 minit sebelum Ashraf balik kerja aku text dia , aku ckp aku taknak dah maggi tuu . Nak sushii pulak Kihkihkih Then dia pun ckp 'okay' . Nt dia belikan . Ekekeke . 



Auwmmm dappnya . Lepas makan , lepak japp snapping2 mcm org gilaaa Kihkih :P



Then masa nak balik tu sempat lagi Ashraf text & cakap ' SAYA AKAN BUAT APA-APA SAJA UTK AWAK , ILY ' . Maigoddd ! terharuu sgt . Meloveyoumoreee Ashraf ♥ Thanks for everything my princeeee ♛



>br>

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011