▸ Berkawan biar ikhlas :) ... ♬
Tuesday, September 18, 2012
♥ posted at: @9:38 AM




Niat nak berkawan tuu biar ikhlas boleh kan ? Tolonglah jgn pasang niat nak berkawan diatas dasar-dasar atau sebab yg tertentu . Please lah , hormat perasaan orang lain juga . Aku pun bukan jenis org yg suka nak kacau hidup orang , tp sekarang ni ada jea orang yg kacau hidup aku . Kenapa ekk ?

 Aku takbole tidur bila fikirkan hal ni . Rimas ! Risau ! Bercelaru ! Kau apa tahu ?! Nak mandi malas , nak makan malas , nak buat apa semua takde mood . Muka pun serabut habis . Seriously benda ni mengganggu fikiran aku . Alhamdullillah  , Lega sikit bila dah luahkan dkt ibuuu . My mum will always be my good listener ( thankyoumum♥ )

 Aku takkesah pun orang nak berkawan dgn aku . Tp niat berkawan tu biarlah betul okay ? Takkesahlah jahat mana pun kau , kalau kau baik dgn aku , aku pun baik juga dgn kau . Apa yg penting bagi aku NIAT BERKAWAN KAU TU IKHLAS . Bukan sebab nak dapatkan sesuatu . Paham ?


 #Bila cerita pasal kawan , tetiba rinduu ATHIRAHABDULRAHIM yg duduk kat lost world tuu T.T


Ayat dalam gamba ni menggambarkan apa yg ada dlm fikiran & hati . Watch out babe ! Takut esok lusa habis muka kau kena sagat dgn aku dekat jalan raya kang :) haha




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011