▸ Adam & Hawa ♥ ... ♬
Thursday, September 20, 2012
♥ posted at: @4:14 AM



Hello u'olls , mesti u'olls agak pelik sedikit kenapa tetiba jea tajuk aku harini Adam & Hawa kan ? Act , takde apa pun yg nak dipelikkan sebab cerita Adam & Hawa kan sekarang ngetoppp habisss ! Mana-mana pergi pun semua orang bercerita pasal Adam & Hawa ni . Pegi rumah orang beraya malam-malam pun mesti dorg tgh tgok cite ni . Wuu , aku pun tak terkecuali okay :)

At first , rasa mcm taksuka tgok cerita ni sebab heroin dia aku takkenal . Tp disebabkan ada 'abang AaronAziz' , aku layankan jelaa . Tp akhirnya aku suka pula tgok cerita ni . 

Auwmm , AaronAziz comel gila boleh ? Haih , watak dia dlm cerita ni mmg sesuai habis kutt utk dia . Sebelum ni bila tgok lakonan dia dalam cerita lain aku rasa mcm biasa-biasa jea tp bila dalam cerita ni aku rasa mcm ada 'aura' yg menarik aku . Kihkihkih . 

And now i'm addicted to this drama ! Kalau tertinggal 1 episod rasa mcm nak pecahkan tv jea haha . Sweet gilaa kutt watak Adam dlm cerita ni . Sanggup tunggu Ain selama 8 tahun walaupun Ain tidak mempedulikannya . What thee ? Masih wujud eh lelaki mcm gitu ? Alhamdullillah kalau ada kan :) Hehehe . 

Ingatkan nak beli novel Adam & Hawa . Tp ibu cakap 'no need to buy lah , just waste your money je' . Duhhh ! Nampak sgt mcm nak kena beli pakai duit sendiri -.- 

It's okay, nt aku beli jea pakai duit sendiri . Takpun pauu ayah aku haha Yang penting aku puas ! 

#Siapa yg tak tengok cerita ni , agak rugi lahh kut . It's just my opinion so jgn betah okay ? Bye .



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011