Tuesday, August 14, 2012
♥ posted at: @9:34 AM




Apa perasaan korg hampir berhadapan dgn kematian ? Hm hm hm mesti takut kan ? Dah laaaa byk dosa . Eiiiiiiiiiiiiiii >.< Mesti pelik kan kenapa tetiba aku bukak topik ni ? Hmm , act kan hari tuu aku hampir nak kena langgar dgn kereta masa kat depan Esso . Masa tu malam so agak gelap . Aku nak cepat sebb nak tukar duit so jalan agak pantas then tetiba kereta kat depan aku tu reverse kereta dgn agak laju . Ya Allah jarak kereta tu dgn aku cuma 2 langkah jea , kalau aku tak pandai elak maybe time tu aku dah kena langgar . Aku ada perasan seorang pakcik ni jerit bila nampak aku nk kena langgar . Tetiba otak aku mcm blank sekejappp : / Hm hm hm masih rasa trauma sikit T.T


 Nasihat aku kali ni  silalah berhati-hati dijalan raya k ? :/






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011