▸ Mungkinkah ? ... ♬
Tuesday, July 31, 2012
♥ posted at: @4:54 AM




Mungkin ini pengakhirannya . Aku terima dgn relaa hati . Bukan aku tak sedih tp aku malas nak tunjuk . Utk apa aku tunjuk ? Mintak simpati ? No no no ! sakit ni biar aku yg rasa , sakit ni biar aku sendiri yg tanggung . Aku tak rasa mcm nak share dgn org lain . Aku angkat kaki bersebab . Tp percayalah , penyesalan takkan pernah ada dalam hati aku . Aku dah bg yg terbaik . Selama ni aku mmg dah cuba buat yg terbaik , terbaik & terbaik .

 Mmg susah utk org lain menghargai kita . Cukuplah selama ni . Hati aku takbole nak tahan lagi . Mungkin ramai tak faham dgn maksud yg aku cuba sampaikan dalam post kali ni . Aku penat , nt bilaa aku cuti & ada masa free aku akan ceritakan daripada A - Z . Nantikanlah eh :)




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011