▸ kembali terjalin :) ... ♬
Thursday, June 14, 2012
♥ posted at: @1:03 PM









Aikk , terkejut kan tetiba jea aku tuka status kat fb aku from married to single . Seriously , aku pun terkejut sebb tetiba aku dpt kekuatan nak buat mcmtuh haha :)Sepanjang malam aku dgr lagu jiwang & nangis smpai mata bengkak . And 1 hari jugak aku kurung diri dalam bilik , tak keluar & tak lapar . Ehhh , org yg tgh ada prob mmg tak rasa lapar kan ? :) 

 Ada lah sebb kenapa aku mengamuk mcmni kan ? aku bukan org gilaa yg tetiba nak mengamuk tak tentu pasal :) prob apa tuu , biarlahh kami berdua & beberapa rakan yg lain yg mengetahuinya . Apa yg mampu aku ckp , on that day aku rasa mcm nak mati jea . LOL tp iman aku kuat lagi okay . Hm hm hm T.T  

But now semua tuu dah jadi benda yg lepas . Hubungan kami dah kembali terjalin . Yeah ! tepukk tgn :DD And sehari selepas hubungan ktorg ni kucarkacir Ashraf dtg rumahh aku . Wuu , jenjalan pegi Today jea . Even sekejapp rasa happy lah jugaklah kan :) 

 Alhamdullillah , kami masih bersama . Ada jodoh pasti tak kemana . Thanks utk semua kawan2 yg caring pasal ktorg , yg call utk tanya , yg bg semangat & yg berusaha utk buat aku senyum balik :) THANKS A LOT ! ILOVEYOUGUYSSSSSSSS okay ? :* Okay jum tgok mukaa pasangan yg mcm harimau & kucing ni mehh :DD




Haha okayy dah byee ^.^



◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011