▸ :'( ... ♬
Monday, April 30, 2012
♥ posted at: @1:14 PM








Lonelyyy . I'm Mrs . Lonely ......... HAHA :) taktahu lah kenapa sejak kebelakangan nih rasa mcm sunyisepi sekali . Perasaan bercampur baur . And sometimes mata berkaca . Bilaa dgr lagu jiwang lagilah melelehh tak igt dunia . No one knows okay ! And i'm pretty sure there's no one cares bout me . Hm , i want my old lifeee . Pleaseeeeeeeeee :'( 

 Athirahh dah start bz study dahh . I know she have to go to achieve her dream . But seriously , i'm missing her . I dah hilang tempat mengadu . Kekadangg bila ada problem pon segan nakk bgtau dia . Bukan apa , i malas nak kacauu dia study . Nt sebb i study dia terganggu . Taknakk mcm tuhhh :/ 

 And now Ashraf pon dah bz kejee . Cuba tanya sehari berapa jam ktorg luangkan masa ? :) kalauu i ckp tak smpai setengah jam punn percaya tak ? Lantak lah nak percaya or takk but it's really happen to me ! Bilaa keje penat msty nak tido & rest kan ? I tahu i patot pahamm tp i takbolee nak tipu diri i yg i rasaa mcm dipinggirkan . Even i yg suruhh dia tidur apaa semua tp dalam hati i , i harap yg dia akan layann i smpai mengantok mcm duluu . Even i yg suruh dia rest , i hatap i dpt dgr diaa ketawaa mcm suluu . Byk yg i harapkan sebenarnyaa ..... 


 Serious i ckp perubahan yg i alami sekarangg mmg betol2 susahh bg i . I rasa sunyi sgt . Kadang2 rasa mcm nak gila . Online sesorangg , buat apa semua sesorang :/


 Apaa yg i mampuu buat sekarang nih bersabar jealaa kan . I tahu semua nih dugaan bg i . Mungkin juga 1 hari nt i akan biasa dgn keadaan mcm nih . Hm :/




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011