Friday, April 20, 2012
♥ posted at: @12:42 PM
0 wishes // make a wish?






Agak lamaa tak berblogging . bukan bz kejee , bukan bz blajaaa , semuanya bukan k . tp bz pegy menghabiskan duit . siapa tak kenal wawa sehh . Kaki enjoy abessssssssssssssssss ! * mampos tak layan . kuikuikui .

Okayy then hari jumaat * tarikh tak igt . I keluar dgn bestie i & boyfiee dia . Ehh copp ! Bf i pon i tak lupaa k . semangat tauu sehari tak tidur semata2 excited nak pegy mandimandi dekat Tiram Indoor Water Parkk . dah lama sebenarnyaa nak pegy , sejak tyra dpt lesen nihh baru lah bolee terlaksana kan hihi .


Tp ......... tempat dia tak best sgt lah -.- takbole nak lawan WETWORLD , SUNWAY LAGOON tuhh semua. patotlaa tiket murah . hahah tempat dia pon macam gelapp sikit . takot sehh . terbayang2 ikann jaws dtg , buaya pon bermain difikirannn haha k yg nih lawakkk sikit :*


walaumacamnepon , enjoyy tetap enjoy k . i naik atas banana boat lepastu ashraf tolakk banana boat tuhh . dah bolee tidur dah ahaha . Yg paling best timee turun gelongsor tuhh berempat . sekali rasa mcm nak lagi pulakk . Main gelongsor tuhh dgn ashraf lahh yg paling byk kali kann hehe . Jgn jeles :PP




k lepas tuhh ktorg pegy jusco tgok moviee 3 temujanji . ceritaa yg sgt romantik . lepas moviee makan dessert kat sweethut :)













◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011