Sunday, March 4, 2012
♥ posted at: @4:04 AM
0 wishes // make a wish?











So many thing happen lately . Hm , semakin byk dugaan yg aku terima semakin byk jugakk aku berfikir . sometimes kita mmg kena berfikir diluar kotak pemikiran kita kan ? Yelaa , tak semua yg kita rancang akan terjadi .




Aku dah berhenti kejee kat KFC tuh . Okay there's so so so so so many reason . but aku tak rasa mcm nak bgtau kat semua org . cukuplahh org terdekat jea yg tahu . Aku malas nak buka pekung didada & mengataa sana sini mcm org takde lifee . It's okay apa yg telah berlaku aku maafkan . bukan semua bendaa burukk ada jugak kemanisannya kan . Btw , i'm pretty sure that i will miss them . Not at all lah kan . And i'm gonna miss how they call me as Najwa Latif HAHA :(




It's okayokay . Now aku pon dah dpt kejee baru . Alhamdulillah . Bersyukur sgtsgt :) hari yg aku hantar surat resign tuhh jugak aku dpt kejee baru . Terima kasih Ya Allah :)




# so , pengajarannya disini Rezeki ada dimana-mana . Yg penting kita berusaha utk mempertingkatkan hidup kita . Insyaallah kalau kita berusaha Allah pasti akan bukakan jalan utk kitaaaa .










◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011