Wednesday, March 21, 2012
♥ posted at: @8:27 AM
0 wishes // make a wish?










Okayy Alhamdulillah , keputusan spm telah pon keluarrrr :3 Evenn keputusan aku takk sehebat mana aku tetap bersyukur :)


Terima kasih ibu ayah yg sentiasa menyokong & fahamm akan diri ini . Bila eika buat salah mmg adatlahh kena marah kan tp nt bilaa eika merajukk ibuayah msty akan pujuk . Bilaa pegy shopping ke apa ke msty taklupaa eika kan . Even dah terlampau byk sala eikaa dkt ibuayah , ibuayah takpernah naik tgn atauu apa2 pon . Kekadangg rasa mcm bertuah pon ada ^^


Biasalah darah remaja mana yg tak pernah buat hal kan ? kekadangg tuh smpai kecewakan ibuayah :/ yg lepas tuhh biarkan jela . now , fikir secara kehadapan :) mungkin sebelumm nih eika selalu sgt ingkar apaa yg ibuayah dah rancang utk eikaa tp kali nih takkan lagi :)




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011