Sunday, March 4, 2012
♥ posted at: @4:26 AM
0 wishes // make a wish?










Okay fellas , post kali nih bukan utk mengataa or mengutuk org k ? Tp anggap sebagai satu nasihat , bole kan ? Hewhew :*




Aku rasa mmg adat lah kalau sesebuah relationship tuh akan diganggu . Kalau tak di ganggu di pihak perempuan , pasti dipihak lelaki . Jujurlah aku ckp , relationship aku pon penahh dilanda ombak sebb hal mcmni . Masa tuhh airmata jd kawan baik aku tauu . almaklumlahh , perempuan mmg sukaa menangis kalau tgh sedih :)




For this time , 2 org kawan aku yg terima nasib mcm nih . Diganggu oleh pihak ketiga . Alhamdulillah yg seorang tuh masih bersama manakala yg seorang lagi sudah mengambil keputusan utk singlee .




Untunglah kan jadi org ketiga smpai musnahkan relationship org . Puas hati kan ? hahaa okay thumbs up lah :) sekarangg mmg bahagia lah kan sebb dah dpt apa yg dihajati . Tp pasti ke kebahagian tuh akan kekal ? Kebahagiaan yg dibina atas airmata org lain -.- Igt bole sempurna cinta tuh ? tak rasa ke mcm diri tuhh perampas ? Tak rasa serba slh ke ? sedangkan kitaa sama2 perempuan kan . sepatotnya kita boleh rasa apa yg perempuan lain rasa .




 kawankawan sekalian , kalauu korg rasa korang nak rosakkan relationship org lain tuh tolonglah fikir panjang dulu . Aku penah jadi perampas , tp seriously kebahagian aku taklama . aku cuma dpt kebahgian akuu lepas aku berpisah dgn laki tuh . Ini cerita betol okay , bukan cerita tipu . Aku penah buat , aku penah rasa balasan yg aku dpt . Perit babeee , so aku harap korg takkan rasa sakit dia mcmneee .




Lagipon ramai lagi lelaki yg single kat dunia ni kan . Jadi utk apaa dambakan org yg dah berpunya ? Fikirlah okay :)


# For kak najwa malik & hadzelin hope jorg tabahh . wawa tahu korg pasti akan tersenyum gembira . semua yg berlaku nih pasti ada hikmahnya :)




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011