Thursday, March 22, 2012
♥ posted at: @12:00 PM
0 wishes // make a wish?














Haiii , k kali nihh kita nak kongsikan lagi ttg menuuu malam kita pulak Hewhew . kalau nak tahu baca k , kalau taknak tahu blahh :)


Act , idea nih dtg tanpaaa sengaja . Time tgh tgok teman ibuu tgok cerita kesukaaan dia tetiba rasa mcm lapaa . Nak makan macam seram sbb dah malam kan . So , amekk keputusan utk minum susu jea . Alaa , susu segar tuh lahh :) Then pegylah bukak peti sejuk tuh kan . Bole pulak ternampak milo . So , decide campurkan merekaa berdua .


Normal lah kan kalau milo tuhh susah nak larut sebb susu tuh sejuk . Tp kalauu kacau lelama tetap larut jugak .




Rasa dia ? PEH ! SEDAP GILA ! :) tak caya bolee try k . Kitaa tak tipu . Betol nih .
Sebelum nih tak penah pulakk dgr resepi cenggini nih . Mybe ada yg dah penah buat jugak tp kita taktahuu kan . And for sure kita buat benda sebb ikot idea sendry Ngehh~




Nak tgok hasilnya tak ?










Hewhew tuu jeaaa yg nak dikongsikan . K byeeeeeeeeee xD








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011