Saturday, March 24, 2012
♥ posted at: @1:34 AM
0 wishes // make a wish?









Aku cuma tak tahu kenapa benda mcm gini msty berlaku . Puas dah fikir dan mungkin cara yg paling baik & boleh buat semua org puas hati sdalah dgn menjauhkan diri . k jujur kita sayang dia mcm adek beradek kita sendiri . Bila susah msty dia tolong . Kalau ada pape jarang lupa aku msty angkut aku sekali , kekadang kena marahh tp kita takkesah semua tuh . Even abg kita sendiri tak penah nak macam tuh . Bukan taknak bersyukur tp itu kenyataaannya .


Even kita taktahu kenapa msty jadi mcm gini , kita redha jea kot . Lgpon , kita bukan sesiapa kot dlm life diorang . Kalau difikirkan balik mmg layak kalau gf dia nak jeles kan tp bertempat lah kan . Ktorg dah mcm adek dgn abg kot . tak pernah lebih pon drpd tuh . drpd dulu smpai sekarang antara kita tetap sama .


Org zaman sekarang kalauu dah busuk hati sggup buat apa jea kan . K evenn kita tak salah org tetap nak tuding jari kat kita . Buat apa semua takkena kat mana dia . Come on lah awakk , awak lebih besar drpd kita . Bole fikir kan ? Kita ada bf sendiri , kenapa msty rasa tergugat dgn kita ? Kita igt awak okay , rupanya awak sama mcm org lain . Busuk hati punya perempuan !




And please ! kitaa dah taknak dikaitkan dgn semua nih lagi . Kita bukan perampas . Kita taknak kacau hakk org . Kita tak sekejam tuh . terpulang lah nk percaya or tak . I don't care at all ! Allah pun tahu apa yg sedang berlaku sekarang nih :)


Kitaa akn rindu org yg kita anggap abg nih tp semua nih utk kebaikan dia jugak kot :) Kesian dia asyk tension jeaa . kalau kita jadi punca mungkin cara terbaik kita mengalah . Even kita tahu bukan salah kita , kita yg akan mengalah . Kita taknak bebankan sesiapa lagi .


Dan . .




Maaf sebb menjadi puncaa pergaduhan selama ini T.T












◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011