▸ Aishiteruuuuuuuuuuuuuuuuuu ^^ ... ♬
Wednesday, March 28, 2012
♥ posted at: @12:15 PM
0 wishes // make a wish?




Pewitt , lagu Aishiteru siakk . Lagu dah lama kan nihh . Baru nak letak ke ? Eh hello , tahun lepas punya tahun lepas kita dah penah letak k lagu nih dalam blog yg sama , url yg sama ! Kiraa nih kali kedua lah kan kitaa guna lagu nih sebagaiii laguu latar bila baca blog kita . Ecehh :3


Kenapa letak balik lagu Aishiteru nih ? Kenapa ?


Okay act , bila kita dgr lagu nih je msty kita teringat kan Ashraf Si Kacang Panjang kitaaa tuh . Dah berapa lama ekk tak jumpa . Okay tak kira pon tp agk lama lah kann . So , mestilah rindu . Rumahh ktorg pon bukan dekat pun . Bandar seri alam dgn Sri skudai . Jauh kan ? Pehh , kalau rumah sebelah2 mmg best lah kan tp apakan dayaaaaaaaaaaku T.T


Lagi satu , nt kalau Ashraf dah pegy PLKN msty kita akn dgr lagu nih hri2 . Sebb ada lirik 'KU MOHON KAU KEMBALI' . k 3 bulan lamaaa k , kita rasa mcm tak bersedia nak bg diaaa pegy sana . Omaigoddddddddddddddddddd T.T


Okayy dalam masa yg terdekat nih kita nak jugak jumpa Ashraf ! Nak jugak ! Nak jugak ! tak kira apa pon kita nak jugak jumpaaa dia . Kita rinduu diaa T.T


K byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee T.T





◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011