Wednesday, February 22, 2012
♥ posted at: @12:11 AM
0 wishes // make a wish?












Okay , cerita kita tidak berakhir disitu saje okay . Jam menunjukkan pukul 3 lebihh . Aku dgn ashraf tgh tengok tv kalau tak silapp then tetiba tyra call kata dy accident . Makk aih , terkejut makk ! Ya allah , mcmne sehh bole jadi mcmtuhh . Tyra kata dy takde pape , okay jehh , tenang siket rasaa . Esok try call dy tak angkat . Tanya Afiq , Ohh tyra penat rupanya . Org sakit mmg kena byk tido heheee .




Nasib baik lahh cuma lukaa jea , even lukaa tu nampak mengerikan @@ terima kasih ya allah sebb masih beri aku peluang utk teros bersama bestieee aku nih T.T




athirah kan kuat ! even dah accident , berdarah2 bagai masihh bole bangon lagy HAHA you're so strong my dear ! Hopee kau cepat sembuh . Lepas JPJ bole bwk aku jenjalannnn kann kann !




And disebbkan hal nihh jugak , for the first time aku masakk sesuatu yg lain tau . Selama nih aku cuma masak nasi goreng dgn maggi jeh tauu . Sebb aku bukan reti masak pon Hewhew Tyraa punya pasal akuu masakkan Ikan bilis gorengg & bubur . Bukan apa sgt pon but kalau tak pandai masak tetap tak jadi kann . Nasib baik ada ibuu aku guide so menjadi lah sehh . I'm sho sho terujaa :DD




Then Akuu , tyraa , acap , auni , afiq & ayiel kekahh makanan tuhh reramaii hehe




Masaaaa ashraf nak balikk dy kata mcniee ' Terimaa kasihh , makanan tadi tuu boleh tahannn' Hewheww . boleh tahan jea kee cik abg oi ? -.-




timee melawat athirah hehehe xD






Dan Awakk ! cepat sembuh kayyy ! jgn lupa makan ubt . Jgn nak risau sgt pasal parut tuhh , Bio Oil kan ada hehehee kimiee pon ttp sayang kauu kannnnnnnnnnnnnn . so chill lah babyy . Cepat lah sembuh tau ! aku tk biasa lah tgok kau lemah & tak aktif mcm selalu , rasa janggal siakk haha seriously nih , tak tipuuuu hehehe sayang kauu baby Muachhhh xD










◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011