Saturday, February 11, 2012
♥ posted at: @10:46 PM
0 wishes // make a wish?















Haishhh , lama gila tak update blog . Al-maklumlah bz memanjangg , jadual padat lah sejak dah keje nih . kekadang kalau balik awal pon jadi malas nak update sebb kepenatan :) Hari2 kalau aku balik kejee aku msty ngaduu kat ayah aku yg aku penat HAHA nama pon keje so msty lah penat kan ? Okay , me keje kat KFC :) alhamdulillah , so far semuanya okay lahh . Membe2 keje sportingg & happening gilaa . Cuma akuu ni ada masalahh senyum . Me takreti nak senyum HAHA




Bilaa dah keje nih pon , kekadang ada masalahh siket dgn Ashraf . Masa utk bersama dy kurang lah , memacam lagy lahh . Aku tahu bila aku keje aku jarang text dy , jarang teman dy on apa semua kan tp bila aku abes jea kejee aku teros amek fonee aku then text dy . Bila rehat pon aku msty text dy . Aku rasa takpenah lagy lah kan aku tak text dy bila aku ada masa . Cuma tunggu jela dy balas or takk .




Bilaa cuti aritu pon aku jumpa dy . Even aku kenaa gerak sensorang akuu gerak jugak lahh kan . Rindu punya pasal . Mmg happy jea harituu . Even aku buat dy tertunggu2 smpai 3 jam lamanya . Dy tetap tunggu Hewhew . Then balik pon agak awal jugakk . Hm tak puas nak jumpa . Then bilaa nak balik tuhh seriously rasa mcm nak menangis , Hm T.T














◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011