Wednesday, January 11, 2012
♥ posted at: @1:17 AM
0 wishes // make a wish?







Ulangtahun yg ke - satutahuntigabulan pada tiga/januari/duaribusebelas HIHI
Okay this time dpt sambut sesamaa lah kan sebb time tuu ktorg kt KL hihi ktorg makan pasta berduaaa dlm apartment tyraa & dpt layanan istimewa drpd ayiel , tyra , nyna . semua servis dorg sediakan . dh mcm candle light dinner kat hotel plakk tauu .


- Haihh , ashraf igt aku tak bahagia dgn dia :/ but the fact is akuu teramat bahagia okay dgn dia ! kalau betol lah aku tk bhgia dgn dia , utk apa aku ucapkan rindu ? kalau betol aku tak bahagia dgn dia , utk apa akuu ucapkn sayangg ? Bolee fikir sendiri kan :/




Akuu tahu kekadang aku ego , selalu nak menang , selalu protes bila tak puas ati apa semua but aku takde niat nak burukkan dia dkt mata org lain :/ kalau betol aku aggp dia terlampau terok , aku takkan stay lama dgn dia . But see lah , dah setahun lebih jugakk kan .




Aku just tak suka nakk ulang byk kali apa yg aku tak sukaa . Kalau sekali aku ckp aku tak suka benda tuhh , that's mean mmg aku TAK SUKA ! aku tak suka kalau ada org lain yg menyibok dlm hubungan ktorg , aku tak sukaa org mungkir janji , aku tak sukaa bila tkde kejujuran dlm hati . Byk benda lagy yg aku taksuka but tk perlu lah kan nak senaraikan kat sini :/




Hm ,




Btw , time kat KL tuu gembira sesangat lahh kan . Aku buli ashraf , aku cbr dia pakai mask . HAHA so ktorg pon pakailah sesamaa . dia pakaikan utk aku & aku pakaikan utk dia , sweet takk ? sweet takk ? HIHI then ktorg pegy takotkan yg lainnn HAHA see this pictureee :D








Yg takbole blahh sekali kan , ktorg cerita ttg our futuree . tunangg , nikah & so on . Mmglah tak tido lahh kan kalauu dh berceritaa apa semua HIHI bila esoknyaa haa amek kau ! dua-dua buat muka mengantok .




Hari terakhir pulaa dia temankan aku shopping hewhew .












◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011