Saturday, January 28, 2012
♥ posted at: @12:52 AM
0 wishes // make a wish?










Susahkan kalau ada kawan yg talam bermuka-muka nihh ? Bakk kata ibuu kita mcm lalang , kekanan bole , kekiri bole HAHA choyy ! i don't care if dy jadi talam utk mengelakkan pergaduhan tp kalau talam tnpa sebb mmg mcm yall lah kan ? Best jadi talam ? Dulu kemain kutukk dy , sekarang apa cite ? semua kalau bole nak ada dy .


Seriously , aku dgn tyra tak heran kalau hilang kawan yg talam nih . TAK HERAN ! get it ? simpan sesuatu yg busuk dlm hidup buat apa kan ? takdapat apa lahh :)



* terasa ? padanlah mukaaaa - Peace yoo ! :)



















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011