Wednesday, January 11, 2012
♥ posted at: @1:43 AM
0 wishes // make a wish?













hm , Dibu dh pegy ;'( pegy manaa ? menghadap sang pencipta lahh .
Aku mmg sedih time tyra bwk mayat dibu dtg rumahh aku pgi tadi tp air mata aku dh keringg . Aku dh kata , sekarangg nie mmg susah nak tgok aku nangis . kalauu dulu boleh lah kan :/


awalnya dibu pegy , umur baruuu berapa bulann kannn . belum sempat nak tgokk dia betol-betol jadi besar . kesian tyra sekeluargaa , aku tahu dorg msty lebih sedih drpd aku sebb dorg yg jaga dibu selama nih kann . aku lakk cuma jaga utk beberapa hari jehh , hm ;'(


dibu , hopefully dibuu tenangg kat syurga kat sanaa kay ? I'll miss to hug , kiss , play , feed you dibuuuu . Hm :'(






dibuu , you're the form the best okayy . kekadangg bila difikirkan balik lebih baik aku layan binatang mcm dibu drpd layann manusia yg menyakitkan hati :/ duluu time dibu duduk dgn aku jeaa , bila ada masalahh , aku cerita kat dibu . malam-malam aku layannkan dibu lari-lari dlm rumahh , menyorok bwh kerusiii semualahh :/ favourite aku suap dy makann , bg dy minum ala-ala babyy gituu . But now , aku tk dpt rasa benda tu lagy . Dibuuu has gone :'(






















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011