Tuesday, January 31, 2012
♥ posted at: @5:04 AM
0 wishes // make a wish?










Haii , start 2 / 2 / 2012 nih saya akn memulakan tugas saya di KFC :) Alhamdulillah , ada juga kerja aku nih kann . Act , tadika Matahari call aku suruh interview harini but aku tak dtg ponn . Sebb aku tak berapa yakin lahh nak ajar budakk @@ aku takot nt budak tuu takbole nak faham apa yg aku ajar . Gajii mmg lumayan lah kan tp risiko tinggi lahh . Dah laa takde basic nak mengajar kangg lain pulak jadinyaa .




So , aku pon pegylah cari kerjaa around tesco . Lastly , KFC terima akuu . Ewitt , makin comel lah aku nt . Jgn jeles kayy korg ? HIHI




Tp . . . . . .




Ashraf taksuka aku kerjaa situ . Aku faham dy risauu , jeles semua ada . Kalau aku ada kat tmpt dy sekalipon aku sure aku msty akn melenting , marah , merajuk & paksa dy berhenti kerja . Tp mana lgy nak kerja yg berdekatan rumah aku kan ? Hm , lagipon aku tahuu apa yg aku buat , aku takkan sia2kan masa aku kerjaa utk menggatal :(




Seriously hati aku tak tenang gilagilaa . Aku taknak dy merajuk , taknak dy sakithati , taknakk dy salah faham . Even aku kerja nt aku takkan lupakan dy . Aku cuma nak dy jea . CUMA MUHD ASHRAF AMINUDDIN jea :'(




Tak semestinya bila aku kerja aku akan cari lelaki lain . Tak ! Okay , tak mungkin ! kalau kita dah jumpa seseorang yg boleh jaga kita dgn baik & sempurna dimata kita utk apa kita cari lain kan ? Walau mcmne sekalipon , perasaan aku dkt ashraf takkan berubahh . Aku harap dy percaya kata2 akuu sebb aku IKHLAS :)




Mungkin dlm kotak fikiran dy berfikiran sesuatu yg buruk akn terjadi . Hm , okay takpee . Kita tggu & lihat . Aku tahu apa yg aku buat , aku ada akal boleh berfikir , aku takkan sia2 kan dy sebb aku nak mencapai impian yg kitorg penah impikan bersama :) ITU JANJI AKU !






# Ashraf , jgn merajuk lagy . Hati saya resah bilaa tgok awak sedih :(















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011