Monday, December 12, 2011
♥ posted at: @8:17 AM
0 wishes // make a wish?














Ya allah , bosannyaa . cepat lahh sikit settlekan lesen then nak cari kerja . selagi lesen takk setlle selagi tulaa tak tenangg . sebb lesen jeh semua tertangguh so i must do it as soon as possible !


dudukk rumah takkde benda nak buat , seriously bosan tahap DEWA ! and yg palingg kesian kann , takde org nak layann aku HAHA --' kesian kann ?




everyday tercongokk sorgsorg teringat someone tuhh HAHA nak marah okayy aku dah fade up . nak merajukk just waste my time so what should i do ? dudukk diamdiam pujukk hati sendry lahh kan . Don't worry aku just perlukan masa utk lepaskn semuaa kekusutan niee jeaaa . And i'm pretty sure bilaa akuu dah ready , aku takkan toleh belakanggg .




Bilaa aku kerja nt aku akn lebihh busy & aku mmg akn pastikan diri aku busysebusybusynyaaa . HAHA so aku tkkan ada masa nak fikir yg merepekk kan ? HIHI




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011