Wednesday, December 7, 2011
♥ posted at: @10:46 PM
0 wishes // make a wish?















Semalam rancang nak tgok ombak rinduu but takk jadi , last2 tgokk citee Misteri Jalan Lama jea dgn Ashraf & Tyraa . Hahaii igtkan seram lah sgt rupanya cite pasal org bunian jehh HIHI but byk lah scenes yg suspenn2 , terkejut makkk tauu Hehee


Then semalam pon terserempakk dgn adekk syhra nizam & anyss cupicupi . Aku cuma dpt haiii jeh dgn adek aku tuhh then yg anyss tuu aku tak perasan dy lgsungg @@ al maklumlahh , aku jalan meluru jehh , then tetiba jeh dy text akuu HIHI igtkan nak meet dy but dy pon dah nak balikk so next time jelahh kan HIHI




Okayy then balik dlm pukul 11 , seriousshit penatt sekalii . Balik jeh rasa mcm nakk demam . Haihhh :/ sedihh kan ? hee k baiiiiii :)


















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011