Saturday, December 31, 2011
♥ posted at: @11:25 AM
0 wishes // make a wish?











Selamat tahun baruuu guys :D aku tgok ramai yg tgh dokk sebok cari azam baru , aku ? haha seriously aku takde azam baru . satu pon takdee hihi elehh , buat apa pasang azam baru kalau awal tahun jea bersemangat then nt bila dah lama-lama semua dah lupa azamm yg dibuat . so kalau nak berazam tuhhh biar betul jgn angan jeaa lebih . Lebih senang jadi mcm akuuu .




Lahaii starting tahun baru akuu tak gempakk mcm kau org lahh . Ada jea benda yg buat aku sakit hati . Geram bolee ? Haihhh , tahun baru nihh der . Jgn lahh cari gado dgn akuuu . Aku nihh dah lah hati tisu . Sobs , sobs :'(




But sekarang tak berapa nak tisu lahh kan . susah nak tgok aku menangis sekarang nihh HAHAHAHAHAHAHA kayy cite betol nihhh , bukan bohongg . Trust mee puhlease ? :D






Byk benda yg aku blajaa sepanjang tahun duakosongsatusatu nihh . palingg ketaraa sekali , aku dah blajaa utk terima sesuatu hakikat hihi . Okayy imma strong girl . Akuu takkan toleh belakang lagy . Yes , ego aku akn selamatkan aku , Org byk kata jgn smpai ego makan diri , yeahh sometimes lahh kan . but sometimes sebb ego tuu lahh kita akn dpt bebaskan diri dari sesuatu masalahh . Contohnyaa ? haa sebb ego aku tinggalkn ex akuu & alhamdulillah , aku okayy jehh . Itu lebih baik sebb drpd aku teros stay dgn penipu besar better akuu cari org yg jujur kan ?




Btw , ituu semua cerita lamaaa . malas nak ungkit . Jgn ! jgn ! tahun baru , semua baruu . But ada jugak yg tak baruu seperti ibuayah , bestie , adek beradek & bf . itu bg aku lahh kan , bg org lain akuu taktahu lahh :D
















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011