Sunday, December 4, 2011
♥ posted at: @5:34 AM
0 wishes // make a wish?





Okayy blogger after this akuu akan aktif berblogging mcm duluu . Almaklumlahh , budak SPM yg dah merdekaaa , msty lah tkde keje kan ? duduk rumah , makan tido smbil2 berblogging jelaa kan HIHI Act kan , akuu rindu nak berblogging HIHI rinduu sgtsgt wehhh , byk sgt perasaan dlm hati nie yg aku nak luahkan . Byk sgt smpai aku dah lupaaa cite apa yg aku nakk coretkan kat sini Hewhewww >.<


Ehh korg , aku rasa mcm nak cari kejee . duduk rumah dpt lemakk jea , baik aku keje kan ? dpt duit sikittt Hewhew but not now lahh kan . tggu bulan 1 nt lahh cos akuu nak berehat 1 bulan then baru pikir perancangan yg seterusnyaaa :)


Adaa sesiapa yg rinduu akuu berblogging takk ? Okay sepanjang aku tak bukakk blog niee org yg view blog aku meningkat sehingga 5 ribuu . ehmm , sape jealaa tuu kan ? xD Whateveritis , thank you lahh kannnn . SAYA SAYANGG FOLLOWER SAYAAAAA <3 takk percayaa ? kesahh pulakk --'














◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011