Tuesday, December 20, 2011
♥ posted at: @1:35 PM
0 wishes // make a wish?












okay cool semalam tido awal :D Mmglahh tido awal kalau dah kena migrain takkan masih nak berseronok-ronok kan ? Hewhew okayy then bangon pon agakk awal . dalam pukul duabelastghhari gituuu aku bgon ahah ituu pon payahh ibu aku yg kejut sebb nak suruhh teman dy beli brg . Okayy dgn lemah longlaiinya aku bersiap . Act , aku takbgtau parents aku yg migrain aku dtg . This is because i don't want to make them worry about me . So tanggung sensorg lagy better kan drpd menyusahkan org :D


Alhamdulillah , now i feel good HIHI goodlah sgt kan . still peningg siikit-sikit but takk sakit mcm semalam . Bilaa tak sakit satu hal lain plakk yg dtg . penyakit insomnia HAHA terok kann ? aku tak ngntok lgsungg . Mybe sebb ptg tadi aku telan byk sgt coffee time lepakk dgn ibu aku dkt oldtown . Okayy menyesal --' sebb lastlast takbole nak tido . Haihhh .




Kalau ashraf tahu mmg kena marah kannnnnn , but aku rasa dy pon tkbole nak buat apa-apa , takkan nak paksaa jugak kan kalau takk ngntok ? Hm .




But , aku taknak benda niee berterusan mcm niee dahh . Aku patot ubah diri aku jadi yg lebih baik . Let say , tido awal , bangon awl . Like seriously , sekarangg nie aku nak jadi anak dara yg betolbetol bergunaa ! Bangon awal , tlg kemas rumahh , sediakan breakfast utk semua org , baca newspaper dgn parents aku , bg kucing aku makan vitamin & semua benda yg harus disettlekan pada pagi hari .




Okayy , besar tak angan-angan aku ? Hewhew nth bolee ke tak aku buat kan . Usaha tangga kejayaan kan ? Okayy sememangnya aku patot berusahaa . Guys , support lahh aku ! bukan senang nak tgok akuu mcmnie tau Hahahaa .




semakin besar , semakin terasa tanggungjawab aku . dulu bole lahh mainmain sebb bole dianggap bebudakk kan HIHI .




Whateveritis , semoga aku berjayaaa . Amin :D



-ILOVEMYFAMILYDAMNMUCH !




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011