Sunday, December 4, 2011
♥ posted at: @10:02 PM
0 wishes // make a wish?










Cerr tekaa org menganggur mcm aku nie buat apa jea kat rumahh HIHI aku onlinee , update blog & layan Korea jelaa babe . And now aku tgh melayan citee Que Sera Sera dkt Maaduu :) Seriously , cite tuu buat aku tak tido malam . Akuu desperate nak tahu endingg dy mcm manaa HAHA




Sejakk dah abes skolaa nie pon akuu asyk tido lambat , bangon pon lambat . Bayanglah kalau tido pukul 6 pagi nak bagon pukul bape kan ? Confirmlahh pukul 2 , 3 tgh hari kann HIHI and this is not good for me okayy . Aku anak dara mana bolee bangun lambat sgt nt tkde org nakk meminangg . mampos jadi andartuuun karangg @@ maigodddddd >.< Btw kan guys , aku baru buat rmbut baruu . rebond jehh HIHI gilaa panjang rambut aku tp tak sepanjangg tyra lahh . rambut dy dah smpaii punggungg @@ pontianak pon kalahh you know HAHA # KIDDING xD no jeles-jeles okayy ? HIHI








lalala ~ nie lahh rupaa rmbut baru akuu . okay tak ? ada yg kata rmbut lama lgy okayy , ada yg kata rmabut nie lgy lawaa / takkesah lah yg penting aku sukaaa :)

















◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011