Tuesday, October 25, 2011
♥ posted at: @11:18 AM
0 wishes // make a wish?


WHATERVER PART 2 :)



untunglahh bg dy kauu ex dy yg paling baikk . tp hakikatnyaa kauu ckp mcm2 pasal dy kan ? --' Aku tak phm lahh kenapaa . kenapa erkk ? Kau masih syg dy ehh ? Tlg phm lahh yg sekarang nie aku dah dgn dy . Aku paham kalau kau still syg dy tp takpayahh gituu sekali ? Kau canangg memacam  , aku layankan jeaa . Tp bohonglah kalau aku ckp aku tak terganggu dgn semua tuu . Kekadangg aku sendry tak dpt nak percayakan bf aku sendry sebb kata2 kauu . Jahat kan aku ? --'

Yeaa ! betol ckp kauu , aku patot takot . Takot kalaukalau apa yg dy buat kat kau terkena kat akuu . Tp mcm yg aku ckp kalaupun dy tinggalkan akuu , aku mmg akan LEMAH tp aku akn tetap pikir positif . Aku tak rugi pape tp dy yg rugi sebb aku yakin dy takkan dpt jumpa org yg akan syg dy mcmne aku sayang dy . Lagipun jodoh ditangan tuhan lahh babee :)




Aku dah penah janji dgn kau takkan bukak hal dkt sesapee That's why aku tak bocorkan identiti kauu . Lgpon aku taknak rosakkan reputasi kauu dpn mata dy . kau kan ex-gf dy yg paling baik so jaga kedudukan kauu kayy ? :)










◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011