Saturday, October 29, 2011
♥ posted at: @11:42 PM
0 wishes // make a wish?





Syiokk gilaa dgr lagu JANGAN PERGI BY D'MASIV . Air mataa pon melelehh mcm air paip , laju semacam padahal takde pape punn . Nak kataa gado tuhh mmg takla kan . Cuma diri ini tak kuat nak mengahadapi hidup sorgorg . Satu hari tak dgr beritaa rasa mcm nakk mati HAHA --' Hakikatnya tgok mmg masih bernyawa tp dalaman sapee yg tahuu ? zero bhaiii zero !

***tak bisa ku terima
     kau tinggalkanku  saat ku butuh kamu
     apa tak kau rasakan
     betapa hancur hidupku tanpa kamu
     aku terlanjur terlalu bergantung padamu

Sang kekasihh tak pegy memanaponn . Ada kat rumah tuu tgh membuta . No call ! No text from him ! resahh jeaa hati akuu niee . Dy sehat ke takk , dah makan ke belumm , mcmane dgn hidupp dy , semuaa aku taktahuuu . Act , there's nothing happen between us . Cumaa hp dy rosakk so we can't do our daily routine . 
Yeahh mmg aku terlalu bergantungg dkt dy . Setahun lebih hidupp dgn dy rasaa mcm2 dahh yg aku lalui . Mustahil kalauu aku ckp aku bolee  buat bodo jeaa bilaa dy tkde dgn akuu walaupon hanya utkk satu hari . Mcm2 yg ada dlm kotak fikiran niee , kekadangg hatii jahat niee menghasut utk pikir bukanbukan pasal dy . Hm :(


Perangaii aku mmg mcm budakk kecikk , gedikk , tak matangg langsung ! Siket2 nak touchingg HAHA --' But nak buat acanee kalau ituu mmg perangai akuu ? kalauu aku menggedik pon just dgn bf akuu . penah nampakk aku menggedik dgn lelaki lainn ? kiraa okaylahh kan drpd awekk org lain yg dgn semuaa lelakii nak menggedikk . Kat situu pon bolee pikir lahh :)


terubat rinduu bila dpt bergayut dgn sangg kekasih walaupon hanya utk 1 jamm :) Akuu mmg salah sebb klua tnpa beritahu dy tp dy pon salahh jugak okayy ! Hm , btw this is not the time to blame each other . Cukuplahh jadikan semua ini sebagaii pengajarann . And for suree ktorg dahh okayy , kalau takk mana mungkin sanggup nak bergayut kan ? :)









◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011