Tuesday, October 25, 2011
♥ posted at: @11:37 AM
0 wishes // make a wish?


 ILOVEYOU :)



Okayy post pasal Justin Bieber tuhh dah dideleteee sebb Ashraff kita jeles >.< Atoto , dgn justin pon nak jeles kan . Bukannya dpt kawen dgn dy pon . Impossiblee tahu takk ?


En. Ashraf pon takpayahh nak jeles sgt kayy ? Hati kitaa niee masih utk awak lahh . Mana boleh lari drpd awakk . Awakk yg satuuu :) Kalauu kita lri pon msty awakk dpt kejarr punyalahh >< mcm yg kat cs tuhh , kita marathon tgok2 awakk dah ada kat belakangg . Igt takk ? HAHA


Sekarangg nie pon kita dah setahun lebih so rasaa mcm relax2 jea kann . Malas nak havoc sgt . Kehangatan cinta kita still membara tp dgn cara kita sendry lahh kan . betol takk ? 



Btw , sukaa gilaa tadi bila awakk nyanyi smbil tgok mataa kitaa . Rasa mcm nak pengsan HAHA --' tipuu jea niee xD Bahagiaa lahh nokk :) Org bahagia taksukaa pengsan2 niee HIHI esok lusaa buat lagy puhlease , bole lahh . bolehh lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! :(





ILY okayy :) Jgn curanggg kayy . Mampos awakk nt :P








◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011