Tuesday, September 20, 2011
♥ posted at: @9:08 AM
0 wishes // make a wish?


TERASA ? haha -.-


Cinta Itu Buta . So gunakan hati utk mencari cintaa okayy ?

Okay kali niee bukan nak story pasal cinta kepadaa lelaki tp cintaa kepadaa kawan . Bole takk gituu ? :)
Hm, Untunglahh kalau ada kawan yg terasa dgn kita kan ? Padahal kita tak berniat pun :}

Seriously , akuu text kau utk luahkan perasaan aku , perasaan TERKEJUT and so on Bukan utk menuduh kau . Sikit pun tkde niat tuu . Duluu kalauu aku ada prob msty kauu aku cari kau , msty aku share dgn kau . msty kauu teman aku nangis , msty kau cool kan akuu , msty kau yg bg aku semangat , msty kau yg pujukk akuu . SEMUANYA MESTI KAUU ! bukan setahunn tp hampir 5 tahun kan ? 

Kita selalu buat semuaa benda samasama . Smpai org pggil kita kembar . kauu igt takk ? :'(
Bilaa aku gado dgn bf akuu , aku msty cari kau sebb kau sorg jea bole tenangkan akuu . Byk janji yg kitaa penahh buat . Kita penah janji taknakk berpisahh kan ? Kauu igt takk doee ? Hm , duluu pon kita penah buat mcmmcm plann bodohh , bilaa igt msty nak tergelakk kan ? HAHA :'(

Tp sejakk kau balik drpd kem tuu kau mcm abaikan akuu . Yelahh , aku tahuu kat sana kauu dpt ramai kawan . Mungkin bagi kauu seminggu kenangan kau kat sana lebihh bermakna drpd kenangan selama 5 tahunn dgn aku kan ? HAHA so saddd . 

Akuu tak marah kau buat akuu mcmnie . Aku tak marahh bilaa kau balik jea kau asyk cerita pasal kawanbaru kauu . Aku tak marah . Aku tak marah tp akuu terasa mcm aku niee dah bukan sesiapa bg kau . Aku rasa kau mcm dah tak perlukan akuu . Kau dahh bosan ehh kawan dgn akuu ? Haih :/

Sekarangg nie pun kalau kau ada pape bukan kau nak story kat akuu , kdg2 org lain dpt thuu dulu drpd akuu . Aku sayang kau , aku malas nak gado dgn kauu sebb tuu aku pendam jeaa . Tp kau tahuu aku tak kuat kan ? Mungkin aku bole pendam tp tak selamanya akuu bole buat mcm tuu . kau kena tahuu benda tuu .

Sekarangg bila kau ckp dgn akuu jea msty mcm nak gado , kau mmg tak perasan kau tengking akuu tp aku perasann . Bukan sekali , tp byk kalii kot . Sebb tuu kekadangg aku mlas nak bercakapp . Bukan aku benci nak ckp dgn kau tp aku taknakk timbulkan sesuatu yg bolee buat kita bergado . kauu tahu aku mmg panas barann kan ? Hm .

Aku tahu kau mmg tak perlukan aku lagy . Kau kan dahh ada K**** yg bole jaga kauu , yg bole buat kau happy , yg bolee sentiasa tlg kau . Duluu kau ckp kalau kau kena buat pilihan antara aku dgn bf kau kau akn pilihh duadua tp sekarangg nmpk mcm kau pilihh dy sorangg jea kan ? HAHA . 

Itu semua hak kauu , aku takkan kacauu . Aku cuma harap kau happy jela dgn hidupp kau . Aku taknakk kacauu kebahagiaan kau . Aku taknak kehilangan kauu tp kalau kauu lebih selesa dgn jalan kauu yg sekarangg nie utk apa akuu ganggu kan ?

Tp kau kena igt , akuu sayanggkaulahhbodohh! smpai mati pon akuu sayangg kauu :)











◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011