Monday, September 12, 2011
♥ posted at: @3:11 AM
0 wishes // make a wish?


 PERGI SAJA :)


Adaa org tuhh kan bilaa aku tak app dy kan fb . dy guna fb awekk dy utk skodengg akuu . kenapaa dia , desperate sgt nakk amek tahuu pasal akuu . Heyy kekasihh lama ! jgn gedikk nakk tahuu pasal akuu lagy .

Aku rasa dahh byk kali akuu ckp sekali kauu buat akuu rasa mcm nak tinggalkan kauu , aku takkan patahh balik . what for kita nak menolehh kan ? engkauu biadapp , tersgt biadappp Smpai dlm masa yg singkat akuu bolehh buangg kauu jauhjauhh drpd hidupp akuu . Aku buangg gmba kauu , aku delete num kauu , akuu remove kau drpd fb , akuu buangg semua memori kitaa . akuu buangg semuanyaa !ituu pencapaian yg terbaikk yg akuu penahh lakukan masa dgn kau kan ?

Now kauu seboksebokk tnya pasal akuu kat sanasini then add akuu lahh . jadahh aa akuu nakk app . bazir masa kauu jeaa -.-

# btw , awekk baru kauu cunnn duhh , jaga baikbaik , jgn kasi awek lari lagy kayy ? #

* aku still bole senyum bilaa pertama kali kauu pergi drpd hidup aku sebb aku tahu kauu pasti akn balik dkt aku semulaa tp bilaa aku yg mula pergi drpd hidup kauu , jgn pernah mimpi akuu akn balik semula dkt kauu , INGAT TUHH ! ;)




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011