Friday, September 16, 2011
♥ posted at: @12:14 AM
0 wishes // make a wish?


 SMILE :)


Haihh :/ minggu exam niee betolbetol mggu  yg stressss >< mcm nak mati jeaa rasa HAHA dgn stress exam , gado dgn bf & many moree -.- 

Rasaa semakbersemak&menyemakkan . kauu apaa tahuu ? Huh -.- Okayy rileks , kitaa kena senyum kan ? Senyummmmmmmmm puhhleasee :) hihi kesiann budakk tuu sebb minggu examm niee dy kenaa teman kitaa stay up late sebb aku nak study . Aku yg trial dy pulakk yg kenaa bersusahh payah kan ? HAHA biarlahh dy bf akuu suka akuu nak suruhh dy teman ke apaa kan ? HEHE xD

and awakk capital S ! tolong jgn tekaateki lagy . ckp jee direct apa yg awak nakk ! bosan dgn permainan awak , muakk tahuuu ?!Btw jgn nak ganggu org yg tgh bahagiaa ehh ehh ? :)



okayy , look at my smilee & my tounge . this is special for you Hahaa who ? for you laaa biatch who does'nt likee me HIHI do i care about you ? HAHA sama sekali tidakk ! mcm yg org tua selalu ckp semakin ramai yg sukaa kitaa , semakin ramai jugak yg bencii kitaa . Alaaa , mcm budak perempuan skolaa kitaa yg nak tggu kita jatuhh tuuu lahh HIHI

i'm waiting for my day okayy ? eventhough i never feel likee akuu penahh naikk tp akuu yeakan jelaa apaa dy ckp . But , you guys bolee pikir pakai otak yg geligaa tuu kan , kalauu tak penah naik canee nak jatuhh ? don't be like a stupid person lahh . stop judging the others . you're not perfect enough to talking bad about me ! get it sayangg ? Hopee so you get it . 




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011