Thursday, September 15, 2011
♥ posted at: @11:13 PM
0 wishes // make a wish?


 CERITA DY LAGY -.- BOSANNYA ><


omg -.- omg -.- adaa budakk tuu nak tggu kitaa 'jatuh' lahh HIHI see ? dy yg takpuas hati melebihh . marahh ke kita printscreen apa status awakk semuaa tuu ? kalau awak bolee naikkan status mcmtu kenapa kita takbole nak story pasal awak dlm blog kitaa ? awak igt kitaa  takot dgn awakk ke wakk ? HAHA choychoychoy !

kalauu ye pon satuu harii nt kitaa akn 'jatuh' mcm yg awakk awakk ckp , kitaa tk menyusahhkan awakk pon kan ? siket pon takk :o So kenapa awak nak kesahh ? kita pon tak mtk tlg awakk bgonkan kita so kenapa awak nakk bisingg ? mulut tempayan lahh awakk niee tauu -.-

kan kita dahh ckp kalau tkpuas hti sgt jumpaa jea kitaa , i'm waiting for you dear :) HAHA *gelijehhhakudgr . niee mainmain post blakangg kitaa . mcm apaa jehh . lgy satuu kitaa takde ckp or cerita kat sanasini pon yg kitaa niee HOT , kenapaa awakk yg terhegeh nak ckp pasal HOTHOT nie ? Excuse me , sikit pon kita takde nak gelar diri kitaa mcmtuu tp awakk semua yg pggil & nak perli kitaa dgn bendaa tu semuaa . Haaa , kita tahuu ! awak semua niee GILAKAN HOT kan ? sebb tuu madah nak ckp pasal HOT jehhh

##Behave okay gegurl ? jgn keje nakk ambush org kalau diri sendiri tak sempurna . yes , aku mmg sexy , tak bertudungg apaa semua . tp aku takde lahh rasa diri akuu nie dah perfect sgt smpai semua org aku nak langgar . kalau pakai tudung tp perangai mcm tak bertudung baik takpayah lahh . ada mulut jaga , jgn smpai mulut kauu tuu binasakan badan kau satu hari nt .  





◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011