Wednesday, September 7, 2011
♥ posted at: @5:50 AM
0 wishes // make a wish?


 WTF -.-


best kan lukakan hati org , apaa rasa dy erkk ? ada takk rasa manis mcm coklatt ? takpon mcm gula-gula kapas kea ? ada takk ? ada takk ? Haihh :/ kalau adaa aku pon nakk buat jugak lahh HIHI

Nilah realiti hidup , bilaa tghtgh bahagia msty akn ada yg spoil kan dy . Msty ada punya . Mybe sebb tuu org tuatua selalu ckp Jgn sukaa sgt Nt nanges , Terbukti dahh kan ? Semua org pon msty ada pengalaman yg sama . kan kan ? 

Kalauu asyk kena jeaa , msty penat kan ? Sampai satu tahapp kita msty akn give up . Bukannya kita taknak berusaha tp kalau usaha kita sia sia utk apa lagy kita berusaha kan ? Okayy , mmg senang nak ckp yg kita okayy , tp hakikatnya dalaman siapa yg tahuu ? tak siapa kot yg tahuu >< 


Kalau kita buat salah dulu perlu ke dibalas ? aku rasa tak perlu kot , kita sepatutnyaa cuba terima perubahan dy Bukan buat kesalahan seperti yg dia lakukan . Kalau asyk nak berbalas smpai bilaa nak habes perangg ? Nak tggu smpai ada yg pergi baru nak tamat ke cerita nie semuaa ? 

Come on laaa , apa kau buat duluu sikit pon aku takpenah balas even ada ada peluang nak buat cmtu tp aku taknak pon sebb aku taknak kau rasa sakit mcm yg aku rasa . Tp kenapa kau teros buat aku sakit ?
wajib kee benda tuu ? -.- 

Kali nie aku tak bercakap kosong okay ? Apa aku ckp akuu akan buat , Cukuplahh , selama nie aku maafkan . Kali nie mybe sukar utk aku lakukannya >.< kau tahu kenapa kann ? Sendry buat , sendry paham laa kan ? 


# terima kasih sebb cuba mengubahh aku kembali menjadi Najwa yg duluu # 






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011