Sunday, August 28, 2011
♥ posted at: @3:58 AM
0 wishes // make a wish?



 Syokkan semalam tak tido lgsungg , pukul 6 baruu tido . Ikotkan hati mmg tknk tido tp ibu akuu suruh so tido jelaa kan . Then dlm pukul 10 gituu ayah akuu kejut sebb nak ajakk pegy tesco beli brg dapur utk masakk juadah raya esokk , Err serious ngntokk >< aku ckp lah tknk pegy and seriously maluu gilaa sebb ayah akuu dapat detect akuu tgh sedihh

Bagaimanapun tkkan aku nak ngakuu kan ? Akuu pon bagilah alasann yg aku tk sedih just ngntok jeaa . Luckily ayah aku tk tanyaa tauu kalauu tak mahuu tak melalakk akuu dpn ayahh akuu . 

Then ayahh aku balik dlm pukul 1 gituu , akuuu dgr jea dorg balikk aku cecepat laa turun kan Then guess what ? Ayahh aku belikan cadbury satuu kotakk yg ada mcm2 flavor dgn 3 coklat Vochelle . Eii geramnyaa rasa nak mcm jeaa tp puasa pulakk kan >< Sempat lagy ayah akuu ngnjing akuu ckp ' Dah lepas niee jgn sedih lagy '  . 

Ghaaa , aku mmg tak pandai lgsung nak sorok emosi . Kalauu aku marahh mmg aku akn tunjuk , kalau aku sedihh semua akn tahuu sebb aku tak pandai nak berlakon sorokkn emosi akuu . Baikkan ayahh aku pujukk aku dgn belikan coklatt kegemaran akuu . Aku tahuu ayah aku sayangg aku & taknak aku sedihh sebb tuu dy cuba pujukk aku dgn coklat kan . 


See ? walaupon ada yg buat aku sedih Masih ada yg buat akuu happy .  Sape ckp duniaa nie tak adil ? Allah maha adil laa :) kitaa cuma kena bersabar jeaaa . 

## thanks ayahh , eikaa sayangg ayahh :)




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011