Tuesday, August 23, 2011
♥ posted at: @10:55 PM
0 wishes // make a wish?




phewitt , sukanyaa tgok status stupid kempeduu kauu niee HAHA pehal kauu nak suruh akuu tggu ? kauu nak buat apaa ehh ? Buat blog baruu semata - mata nakk kutukk akuu ehh ? HAHA terharuu siaaaa akuu , Ada org nak buat blog semata - mata nak write a post utk akuu  , terima kasihh sayangg :P Buat laa cepatcepat then nt akuu tolong promote blog kauu tuu kasi ramai org baca , deal takk ? HIHI 

Jgn lupaa kasi edit lawa-lawa sikett blog kauu tuu , Aku bukan apaa takot nt kalauu blog kau burukk tkde org nak bacaa -,- Akuu mmg jenis org yg takk berminat dgn sesuatu yg tak menarik niee , Buang masaa jeaa laa HIHI opss , maaf , terkasar pulak . 

o.O kau ckp akuu baru kenal blog ehh ? Wakaka , akuu dah berkecimpung dlm dunia blog dari 3 tahun yg lepas , kauu ? Msty tahuu pasal blog bilaa baca blog aku kan ? Makk aihh jgn melenting okayy sebb ituu mmg hakikat ! terima ajelahh -,-

kauu ckp kau benci akuu ? Hello , kauu pikir akuu sukaa sgt kat kauu apaa ? Hakk tuii puii kauu laaa ! Pegy cium bontot kauu sanaa ! Akuu lagy bencii kauu yg teramat sgt smpai takbole nak ungkapkan dgn katakata , Meluat tgok kauu Rasa nak muntah tahuu ?!! tolong lahh amek tahuu & kalauu bole jgn muncul depan akuu lgsung sebb bila nmpk mukaa kau akuu rasa mcm nakk comolot dgn kauuu Eiuwwww , akuu tipuu jeaa , Geli bolee ? HIHI

kira okayy tau aku tak letak mukaa kau dlm blog aku niee , aku tggu kauu overgilaababi baru akuu letakk mukaa kauu yg comell gilaaaa babiii tuu kasi kauu famous siketttt . Kauu mmg sukaa jadi famous kan ? Over laaa siket lagy dgn aku Nt famous laa kauu . 

Btw , kauu takpayah yeye sgt laa eh ? Geli akuu tgok . Kalauu dah rasa nak jadi heroin sgt face to face jelaa dgn akuu . Nie takk bilaa jumpa akuu buat mukaa tenok , kesian akuu tgokk . Kauu takpaya cari pasal sgt dgn akuu Selagi kau tak diam jgn harap lah aku nak diam , Bukan prinsip akuu laaa berdiam diri dgn org mcm kauu . Jgn kauu igt bilaa kau dah pijak kepalaa akuu , akuu nak buat bodoh ajeaa ! Jadi org biar beradab sayangg oii xD 

# nak write post pasal akuu ? Buatlah sayangg smpai kauu puas , Kalauu aku buat lebih drpd niee jgn marah pulakk tauu ;)






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011