Wednesday, August 24, 2011
♥ posted at: @5:49 AM
0 wishes // make a wish?



salamm blogger sekalian , minggu nie minggu pergaduhan tau bg akuu , see my post kebanyakkan pasal gado dgn budak skolaa akuu . Even aku gado dgn satuu geng dorg tuu takdelaa aku kejam sgt smpai nak attact semua kan , kan yg aku tak attack tuu duduk diamdiam jea ehh ? Jgn lebihh , yg aku dah attack tuu tahniah laa kan . Jgn main gilaa dgn akuu laaa -,-

## Yang terbaruu niee nabiylaa nasir , apedehal dy niee ? Sawan babii agaknyaa . Akuu penah naikkan status mcmniee :



## tetibaa jea dy terasaa lantas update status mcmniee :

                           
        
Makk aihh , pelikk takk dy niee ? Seriousshit , akuu takde niat nak tujukan post tuu utk dy tp kenapaa dy terasa ? Haa , org kalau terasa niee msty sebb dy buat kan ? HAHA status kau makan diri laa sayangg . Akuu takde trouble dgn kau , yg kau terhegeh - hegeh stalker akuu kenapaa ? Atototo , stalker terhebat laa awak niee sayangg ^^ dah lama buat kejee niee ? Drpd kau stalker org lebih baik kauu pegy study tmbah ilmu dlm otak kau tuu ! Jgn dokk sebok busybody hal org . Tak maluu siakk kauu niee -,-  



## Aku baru perasan dy ada dlm friendlist aku so aku delete laa dy , kalauu bole tknk adaa kaitan lgsung dgn dorg , tp takk memasal  dy naikkan status mcmniee : 

  
                                       
    
HAHAHAHAHA dahh kenapa perempuan niee ? Sahh laa dy niee gilaaa ! tak kesah tp kenapaa nak berstatus pelbagai ? Aiyoo , mukaa melayu hati keling laa kauu niee Nabiyla . Sakit hati letewww sebb tak dpt stalker aku lagy kan ? HIHI Ehemm , aku tak bodoh laa . Setakat nak buat hypothesis pasal benda nie sekejap aje aku dah dapat . Add aku semata - mata nak stalker akuu Buduhhh plusplus laaa kau nieee :P

Kau maluu tak sekarangg niee ? Maluu kan sebb semua agenda kauu dah terbongkar ^^ Lepas niee kau pegy beli topeng babii doll tuu then pakaii kat mukaa tuu tauu :) 






◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011