Thursday, July 14, 2011
♥ posted at: @6:39 AM
0 wishes // make a wish?


WTF --'


This week mcm serabut sikett lifee akuu . sana sini ada jea yg nakk bergado . dahh gangster sgt apaa  brader sisterr ? 
okayy nyirapkan kalauu kita tak terlibat tetiba dilibatkan , nakk bersabar mmg dahh mati tahap kesabaran niee . nak gado ? lai laii , takk takut pon laa . kauu org tuu ayamitikk jea bg akuu :p 


tp kalau nak bergado tggu jumpa akuu kat luar laa yea , dlm sekolah mmg aku taknak gado . masa depan akuu bolee terjejas wokk , lagy 3 bulan setengah nak spm . kauu org mana pikir masa depan sebb tuu bilaa dah kena gntung sekolah pon still bolee cool kan ? Bluerkkk :P kesian laa kauu kann . 


settle masalah gadohh , sekor makcikk temahh niee pulakk menyibokk jaga tepi kain akuu . Dokk pegy canangg pasal cerita yg ada dlm blog akuu niee kenapa ? jeles ehh akuu ada blog ? HAHA puii , kauu jgn smpai akuu rembat kauu doee ! cehhcehh , akuu tak gangster . 


Haihh , lantak kauu lerr labuu . Asalkan kauu tak buat cerita bohong pasal akuu sudalahh kan . Kalauu aku dgr mmg kenalahh kauu . 












◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011