Thursday, July 14, 2011
♥ posted at: @7:44 AM
0 wishes // make a wish?


:)




salam sebagai pembukaa bicara . pertama-tamnya akuu nak bgtau yg akuu tgh tak sehat nie . batukk aku makin terukk , badan akuu sakitsakit , mengapakan ? O.O jgn gedikk nak pikir lain laa kan . Akuu demam jelaa hihi tp lepas minum air kelapaa tadi mcm dahh lega sikitt . Alhamdullillah :) 

Act aku bukan nak story pasal demam akuu nie Ehee . Ehh kau org sakit hati takk kalau ada jea org yg nak mengganggu relationship kauu org ? Haihh , geram kan kan ? tp apa bolee buat , selagi mampu bertahan , akuu bertahan laa kan . Ehh tak takk ! akuu akn bertahan . akuu sayangg dy doee ;) 

yg takk terlibat takpaya nak terasa sgt okay ? kalauu kau terasa mmg kauu ada niat mcmtu lah kan . apa motif kauu buat itu , buat ini ? nakk permainkan emosi akuu then buat akuu tinggalkan bf akuu , cmtuu ehh ? Ahh , choyychoyychoyy  ! 

jgn serabaii sgt nakk ckp kauu nak amekk balik apaa yg kauu patot jadii hak kauu okayy . timee aku coup dgn ashraf , masing2 zero . dy singlee . akuu singlee . mybe time tuu masing2 ada teman yg rapat means  akuu rapat dgn lelaki  lain , dy pon ada rapat dgn perempuan lain tp takdelahh coup kan ? so takpaya nakk ceritaa yeye gebangg ckp aku rampas hak orang or ashraf yg  rmpas hakk org . 

penatlahh nak menghadapi org yg over sgt niee . mmg takbolee tgok bahagiaa ehh ehh ? apa yg kauu dapat kalau kau buat mcmtuu ? pikir laa weyhh , relationship akuu dgn dy dah masok 9 bulan . Bahagia , sedih , gembira akuu semua dgn dy . Mcm-mcm yg kitorang dah lalui , mustahil laa kalau aku ckp akuu takpanas kalau ada org nakk kacau relationship ktorg kan . Org yg kacauu nie pon org yg sama jea kan . tak abes-abes nakk kacau drpd hari pertama ktorg coup smpailahh sekarangg . tak reti penat ehh kau ? 

pappon , bagos jugak kauu buat cmniee . ianya menyedarkan akuu utk teros menjaga relationship ktorg & sememangnya setiap hari bertambah sayang  tauu akuu kat ashraf :) jgn marahh wokk ^^ bf akuu , suka akuu laa kan . 

ASHRAF - ILOVEYOU 

ohhmaigodd apaa niee ? kenapa jari tengah tuu naikk seyhh ? HAHA rileks mmg sengaja akuu letakk gamba ashraf niee . Dah lamaa tak tgok akuu fuck org kan ? Meyhh sini akuu fuck engkau engkau yg takabes menggangu hidup akuu niee . 

Btw gambaa nie cantikk . tgok mukaa ashraf tuu , comel kan kan ? hihi gamba lamaa niee , zamanzaman myspace gituu heheee ILOVEYOU okayy . takkira apa pon dorg buatt pastikan kita tetapp bersama tauu :)





◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011