Wednesday, July 27, 2011
♥ posted at: @5:49 AM
0 wishes // make a wish?


 KELABUU ASAPP xD



Gengg black :) Amacam ? Best takk nama aku bg kauu org niee ? Mcm gempakk takk ? HAHA bukan sengaja nakk bg kauu org gelaran niee tp ada sebb tertentuu okayy . Konon lahh bila kauu dah jadi pengerusi kadet polis wanita kauu dahh hebat sgt ehh ? HAHA puihh , cermin diri duluuu bolee tak ? Jgn disebbkan perangai overdoese kauu tuu kauu satuu geng org pulaukan . 

Akuu igt budakbudak akuu jea yg tak sukaa Geng Black niee rupanyaa ramai lagy HAHA aritu bilaa dikumpulkan hmpir satuu puak yg anti kauu org . Malu takk weyhh  ? Kalauu aku jd kauu org aku dah pindah sekolahh laa siakk . Ohh lupaa , geng kauu mana tahuu maluu , semua mukaa tembokk kan kan ? Aww xD 

takperluu nk over sgt ehh babyybabyy ku  sekalian ? jgn pikir bilaa kauu org pakaii bedakk tebal 10 incii akuu respect , Ehh puii , pegy skolaa pon nak melaram jugakk utk apaa ? Kauu pegy skolaaa sebb nak carii jantan or blajaa niee ? HAHA niat takk betol laa kauu org niee . Bygkan laa kalauu mukaa hitam then pakai bedakk tebaltebal , takk mcm kelabuu pulakk kan jadinyaa . Pikir lawa letewwww padahal mcm apaa siakk aku tgok .


Jumpaa akuu tkpaya nak buat mukaa eh ? Sekalii kauu buat akuu , doubletriplefourble akuu buat . Best takk harihari kena sound & gelakk dgn akuu ? Best kann :) Don't worry be happy lepas nie harihari akuu akn buat bnda yg samaa Biaa kauu sedar yg kauu tak besar mana pon . Dgn budakk lain bolee laa kau pijakk kepalaa , dgn akuu & budakbudak akuu , sorry kayy ? Kami bukan pengecut mcm kauu org tuu xD 

takpuas hati dgn akuu ? Laii meet akuu kat luar skolaa . Akuu okay ajeaa :)  Meluat gilaa tgok kauu org niee Eiuwwww





◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011