Friday, July 8, 2011
♥ posted at: @2:49 AM
0 wishes // make a wish?






hoiiheyhaii , agak lama tak meng-updatee blog aku yg comel lotehh niee kan . Msty ada yg rinduu kan kan ? Okayy kalauu tak rinduu tu diamdiam sudaa . takkesa pon :) mana akuu menghilangg ? tak hilang pon laa , akuu just busy siket dgn study so blog aku abaikan sekejap . After result mid-year exam akuu kluaa harituu aku rasa akuu kena berikan attention yg lebihh dekat pembelajaran akuu tuu . kalauu takk duluu 24 jam mukaa akuu jea yg on Fb tuu kan . Now , aku dah cuba kurangkan :)


so how with your dayy ? Okayy takk ? Akuu okayy jeaa . So far so good :) cuma ada perkara yg membimbangkan akuu siket . kauu org msty tahuu kes ayu yg kena bunuh , kerat & bakar tuu kan ? Kes tuu kan berlakuu dekat Bandar Seri Alam , tempatt akuu tuu weyhh @@ so akuu agk gementar utk keluaa rumah . 

Byk sgtlahh kes jenayah yg berlakuu sekarangg niee . Harituu si acidman tuu cari mangsa dekat taman rinting , pon dekat jugakk dgn seri alam . so so so buat masa sekarangg akuu taknakk kluaa dulu laa kan . Kluaa pon masa nakk pegy skolaa & bersihkan kawasan luar rumah . And i think lepas niee kalau nakk belii brg ke apa ke akuu nak ajakk parents akuu teman . takutlaaa kan . org zaman sekarangg niee psycho lebihh . dendam sikett bunuhh , takpuas hati sikett bunuhh @@ 

So guys kauu org pon take care kayy ? takkira perempuan or lakii better kauu org take careee :) 
ingatlahh org tersayanggg , cehhh k bhaiiii :) 




◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011