Friday, July 8, 2011
♥ posted at: @2:25 AM
0 wishes // make a wish?


hoiihaiiheyy , agakk lama takk akuu tak meng-update blog akuu yg comellotehh niee kann . Msty ada yg rinduu kan kan ? Okayy kalau tak rinduu diamdiam sudahhakuu pon takkesah :) Akuu bukan dahh bosan updateupdate niee tp mcm dahh takde masa sgt kot . After result mid-year exam kluaa arituu Akuu rasa akuu perlukan attention yg lebih byk dlm pelajaran akuu . So , onlinee pon dahh tak selalu mcm duluu , duluu 24 jam muka akuu jea kot Now akuu memilihh utk blajaa , blajaa & blajaa :) 


so how with your dayy ? Okayy takk ? Akuu okayy jeaa . So far so good :) cuma ada perkara yg membimbangkan akuu siket . kauu org msty tahuu kes ayu yg kena bunuh , kerat & bakar tuu kan ? Kes tuu kan berlakuu dekat Bandar Seri Alam , tempatt akuu tuu weyhh @@ so akuu agk gementar utk keluaa rumah . 


Byk sgtlahh kes jenayah yg berlakuu sekarangg niee . Harituu si acidman tuu cari mangsa dekat taman rinting , pon dekat jugakk dgn seri alam . so so so buat masa sekarangg akuu taknakk kluaa dulu laa kan . Kluaa pon masa nakk pegy skolaa & bersihkan kawasan luar rumah . And i think lepas niee kalau nakk belii brg ke apa ke akuu nak ajakk parents akuu teman . takutlaaa kan . org zaman sekarangg niee psycho lebihh . dendam sikett bunuhh , takpuas hati sikett bunuhh @@ 


So guys kauu org pon take care kayy ? takkira perempuan or lakii better kauu org take careee :) 
ingatlahh org tersayanggg , cehhh k bhaiiii :) 

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011